Vær gæst til Deres egen fest

Hos Hansens Have arrangerer vi dit næste selskab med glæde. Vores hyggelige omgivelser skaber en intim atmosfære, og vores dygtige personale gør alt for at gøre dagen speciel for dig.

Se vores selskabskort eller kontakt os og hør nærmere.

Selskabskort
Book selskab

Selskaber

Barnedåb, fødselsdage, bryllup mm.

Nyd Deres mærkedag og deres gæster hos Hansens Have. Vi dækker det smukke bord efter Deres ønske, og sørger for alt fra velkomstdrink, dejlig mad og drikke til kaffe og avec. Der er også mulighed for hjemmelavede petit fours eller en kage skræddersyet efter dine behov.

HH_Jul_2_500x250

Mad ud af huset

Ønsker de at holde deres mærkedag eller fest i hjemlige omgivelser, leverer vi deres mad efter ønske, vi kan også være dem behjælpelig med en kok eller flere hos Dem selv eller i lejede lokaler.

Julefrokost

Hver jul står den på traditionel dansk julemad i Hansens Gamle Familiehave og vi sørger for de perfekte rammer til din julefrokost eller dit julearrangement. Men husk at der altid er travlt i månederne op til jul, så husk at book jeres selskab i god tid.

Se vores selskabskort eller kontakt os og hør nærmere.

DSC_5180_500x250

Firmafester

Aktiv firmafest eller hygge? Det er os ligemeget. Vi dækker bordet og laver skøn mad. Så når sulten melder sig, er vi klar med mad og drikke. Kom og hyg Jer ved de grønternede duge.

Reception

Vi kan huse op mod 300 gæster, så der er både mulighed for en lille såvel som en større reception hos os. Vi server lidt vådt og godt til ganen og snacks efter dit ønske.

Se vores selskabskort eller kontakt os og hør nærmere.

Ch_champagne_500x250

placeholder_500x250

Begravelser

Lad os skabe rammerne for Dem og Deres nærmeste omkring den sidste afsked. Vi laver mad til både begravelser og bisættelser. Vi serverer kaffe og kage. Der er selvfølgelig mulighed for at benytte sig af vores separate lokaler.

Selskabskort
Book dit arrangement her